Algemene Voorwaarden:

 

Om de massage/behandeling zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Massagepraktijk Serenity ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 

 1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar je adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer gevraagd.
 2. Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
 3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 4. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek  en de massage/behandeling aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 5. Bij Massagepraktijk Serenity worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage/behandeling en wordt je door verwezen naar de huisarts of specialist.
 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk, ontstekingen en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan je arts, voordat je een afspraak maakt.
 7. Afspraken kunnen tot 24 uur vantevoren geboekt worden.
 8. Gemaakte afspraken kunnen tot 4 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. 
 9. Betaling verloopt dmv een contante betaling, pinbetaling via de mobiele pin van Izettle of dmv een cadeaubon direct na de behandeling, of dmv mobiel bankieren/overschrijving via de bank op voorhand van de behandeling.
 10. Een cadeaubon is inwisselbaar voor de massage/behandeling/prijs die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.
 11. Massagepraktijk Serenity is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 12. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Massagepraktijk Serenity aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom. Bij hoge dreiging wordt hier zelfs een melding/aangifte van bij de politie gedaan.
 13. Een winactie is op geen enkele manier verbonden met en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie, verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Massagepraktijk Serenity.
 14. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Massagepraktijk Serenity niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die aan jou gegeven is.