Lichaamsbehandelingen:

Tijdens een lichaamspakking wordt eerst met een speciale scrub het lichaam gescrubd, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Daardoor wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden de werkzame stoffen van de pakking beter opgenomen in de huid.

Daarna wordt de warme pakking over het gehele lichaam verspreid. Het lichaam wordt met folie ingepakt en je wordt toegedekt met een warme deken. Terwijl je aangenaam kunt ontspannen zorgt de temperatuur voor een optimale werking van de pakking. Tot slot wordt de warme pakking met warme kompressen van de huid verwijderd.

 

Deze pakkingen kunnen ook in een complete behandeling in combinatie met een heerlijke massage geboekt worden, oftewel Treatments genoemd. Deze treatments zorgen voor nog meer weldaad voor het lichaam en de geest. 

 

Naast de verschillende massages en lichaamsbehandelingen kun je ook kiezen uit verschillende arrangementen.

Arrangementen zijn net als treatments een enorme weldaad voor jouw lichaam en geest. Het enige verschil is dat de treatments standaard te boeken zijn en de arrangementen uitsluitend in een bepaalde periode, zoals het bijbehorende seizoen en/of voor speciale (feest)dagen.

 

Nieuw in het aanbod; waxen!
Dè ultieme en betaalbare manier om langdurig haartjes te verwijderen dmv een hot wax of een strip wax.
Deze manier van ontharen is zelfs voor mensen met een zeer gevoelige huid geschikt en vanwege het optimale resultaat een echte aanrader!
Kijk onder tarieven op de prijslijst en maak snel een afspraak.