Olaf

Gepubliceerd op 29 oktober 2018 09:16

Aangezien de winter voor de deur staat...gelukkig mogen we nog even van de herfst "genieten"...wil ik de komende weken gaan besteden aan het uitlichten van de vernieuwde winterarrangementen in de praktijk.

 

Omdat de winterarrangementen alleen gelden tijdens de wintermaanden november (officieel start de winter pas in december, maar ach...heerlijk genieten mag je ook al in november vind ik), december, januari, februari en maart, zijn deze dus exclusief voor deze periode van het jaar. Ze lijken veel op de andere (vaste) behandelingen, maar hebben net een beetje dat extra warmte van de winter. Een heerlijke warme olie, een extra warme deken... Een warme kop thee of koffie tijdens de afspraak maakt het net wat meer af. We verwennen hiermee zowel de binnen- als de buitenkant van de mens.

 

We beginnen deze week met arrangement Olaf. Leuke naam, hè? 
Tja, wie aan Olaf denkt denkt automatisch aan een sneeuwpop, sneeuw, kou, winter. En als je dan hoort hoe lekker warm dit arrangement is, krijg je gewoon al zin in de winter!

 

Arrangement Olaf is voor de mensen met een kleinere beurs, of voor mensen die niet zoveel tijd hebben voor zichzelf, of voor mensen die even kennis willen maken met een heerlijke warme massage. Hoe het ook zij, winterarrangement Olaf is een heerlijke (basis) verwennerij in de massagepraktijk.

 

En nu al te boeken voor november 2018 tot en met maart 2019! 😉

 

«   »