Wie ben ik?

Welkom op mijn website!
Ik ben Weena, geboren in 1984 te Heerlen, partner van Tom en trotse mama van Liam.
Sinds februari 2017 ben ik officieel de trotse eigenaresse van
Massagepraktijk Serenity.
Waarom ik gekozen heb voor Serenity?
Dit staat voor sereniteit, oftewel rust, kalmte en zen. Eigenschappen die bij de massage-wereld horen. En bij mij, want ik masseer vanuit mijn hart! 

 

In  2001 ben ik gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Helaas ben ik hier vroegtijdig mee gestopt, mede nadat het besef kwam dat dit niet helemaal iets voor mij was. Het enige wat ik er echt leuk aan vond was het masseren van de mensen en het stukje wellness bieden. Masseren werd mijn hobby en mijn passie!

 

Jarenlang heb ik het als hobby gedaan, even tussendoor een vriend of vriendin de schouders masseren, mijn zoontje vond het heerlijk om als baby na het badje een heerlijke massage van mama te krijgen (en nu nog vraagt ie om massages).

Ik kon hier zo van genieten! Het werd mijn passie. Mijn ontspanning!
Totdat een vriend van me ineens opperde, dat ik hiervoor moest gaan leren. Als dit mijn passie was, waarom zou ik er dan niet mijn beroep van gaan maken?

Na lang zoeken kwam ik in 2016 bij Procorpo te Urmond terecht en daar had ik echt een geweldige leraar. Eentje die mij heel fijn de kneepjes van zijn vak leerde, die mij aanspoorde tot oefenen en verder leren. Bij hem heb ik de beroepsopleiding ontspanningsmasseur gevolgd. In februari 2017 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en me laten inschrijven bij de kamer van koophandel. En op 25 maart 2017 was het openingsfeest, waarbij mijn zoontje het lintje door mocht knippen en hiermee officieel de massagepraktijk opende.

 

Ik was trots als een pauw! Maar wat was het ook allemaal spannend en eng.
''Zal het wel gaan lopen?'' ''Zullen de mensen wel komen?'' ''Wat als het misgaat?'' ''Wat als ik faal?'' Ik besloot gewoon met de flow mee te gaan en wel te zien hoe het zou gaan lopen. Tenslotte had ik hiernaast ook nog een baan en dus een vast inkomen, mocht er wat minder geld in het laatje van de praktijk komen. 

Na het behalen van het diploma beroepsopleiding gediplomeerd ontspanningsmasseur en de start van mijn eigen praktijk aan huis, ben ik rond gaan kijken voor nog meer verschillende massage-cursussen. In de zomer van 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot wellness masseur bij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten te Maastricht. Inmiddels heb ik het certificaat kruiden en aromatherapie, certificaat lichaamspakkingen en certificaat hotstone massage behaald.
Sinds augustus 2018 bied ik ook waxbehandelingen en workshops aan.
In de toekomst ben ik van plan nog meer cursussen en workshops te gaan volgen op het gebied van massages en wellness. 

Sinds maart 2018 ben ik fulltime zelfstandige en draai ik volle dagen. Volle dagen van masseren, volle dagen van mensen een ontspannende lichaamsbehandeling geven, volle dagen van de meest uiteenlopende gesprekken met cliënten, maar ook volle dagen waarin ik mijn werk met heel veel plezier en liefde doe.
Ik voel me echt gezegend, dat ik mijn droom elke dag weer opnieuw mag waarmaken!

  

Mijn massagepraktijk is, zoals ik al eerder aan heb gegeven, aan/in huis gevestigd, in de voormalige eetkamer. In een flat op 3 hoog, helaas zonder lift. Vanwege de bereikbaarheid en toegankelijkheid is mijn plan om binnenkort ook uit te gaan breiden met massages aan huis, alsmede een verhuizing naar een gezinswoning.
Over alle nieuwe ontwikkelingen hou ik jullie via de pagina Nieuws op de hoogte!

 

Hierbij nodig ik jullie van harte uit om kennis te komen maken in mijn massagepraktijk!